Életvezetésed

Karrier tanácsadás

Kevesebb stressz, több lelki és érzelmi stabilitás, a haszontalan minták elhagyása.

 

Sokunknak kell több fronton és több szerepben egyszerre helytállnunk. Gyakran fordul elő, hogy ezek a szerepek, élethelyzetek összeütközésbe kerülnek egymással, és nehézzé válik számunkra mindezt megfelelően kezelni. Eközben ragaszkodunk olyan viselkedési, gondolkodási és érzelmi mintákhoz, melyek nem segítik, sokkal inkább hátráltatják azt, hogy boldogan és eredményesen vezessük az életünket.


Annak hogy kibillenünk az egyensúlyunkból az oka lehet bármi. Beütött a ménkű? Betegség, válás, munkahelyi válság, lényegében bármi, ami kibillentett az egyensúlyodból és ezzel egyedül nem tudsz mit kezdeni?

Az élethelyzetek stresszfaktora magas, ami folyamatos viszkető tényként vannak jelen az életedben? Ettől bizonytalanná, döntésképtelenné és feszültté váltál? Vagy a folyamatosan rakódó terhek elérték nálad a kritikus határt? (Tipikus utolsó csepp effektus) Szuggerálod magad: Még bírom, még bírom! De közben egyre ziláltabb, koncentrálatlanabb vagy? Ha ilyen helyzetbe kerülsz érdemes igénybe venned az életvezetés támogatás kínálta lehetőségeket és elindulni a változás irányába, hogy segítséget kapj a stabilitásod visszaszerzéséhez, a „haszontalan”, téged akadályozó viselkedési, gondolkodási és érzelmi mintáid megváltoztatásához.

Mit adhat számodra az életvezetés támogatás által nyújtott lehetőségek?

  • Támogatja az önértékelésed és a magabiztosságod.
  • Segíti az érzelmi stabilitás visszaszerzését, az egészséges életvitelt, a stressz- és a konfliktus megfelelő kezelését.
  • Segít megtalálni a számodra működő, stabilitást adó módszertanok elsajátítását. 
  • Támogatja a személyes értékrend feltárását, az értékek mentén történő életvitel megerősítését (legyen szó az egészségről, családról, munkáról, önérvényesítésről).
  • Segít eligazodni a társas kapcsolatokban, legyenek azok nagyon közeliek (párkapcsolat, házasság), vagy távolibbak (szociális kompetencia, viselkedéskultúra, illemtan).
  • Támogatja a vágyott életmódváltást (fogyás, öltözködés, egészséges életmód, sport, költözés, családalapítás).
  • Mindez szükség és igény esetén segítő, személyre szabott, önismeretet fejlesztő, visszajelzést adó tesztcsomaggal is kiegészíthető.

A személyes konzultációk száma – igényeidtől függően – jellemzően 8-12 alkalmat jelentenek, melyek (szükség esetén) újabb csomaggal is kiegészíthetőek.