Álláskeresésed, portfóliód

állás keresés tanácsadás

Célunk a legprofibb portfólió, a legjobb állás. A munkaerő-piac tendenciái jelentősen megváltoztak egy generáció alatt. Szüleink, nagyszüleink leélhették úgy az életüket, hogy nem kényszerültek állást keresni, állásinterjúra menni, onnan mentek nyugdíjba, ahol először helyezkedtek el.

 

A gazdasági válságok után a munkavállalók számára az álláskeresés igazi küzdelem volt, jelenleg ezt a küzdelmet inkább a munkáltatók vívják meg a megfelelő munkavállaló megszerzése és megtartása érdekében.


Mindez megkönnyíti az álláskeresésed - hiszen jóval több állás jelent meg a munkaerő-piacon - azonban az ideális állás megszerzéséért így is meg kell dolgozni ha egyszer neki indul az ember.

Milyen alapokról indulsz? Lehet, hogy belekényszerítenek az álláskeresésbe, lehet, hogy te vagy aki más szervezethez, más területre vágysz el? Bizonytalan vagy abban, hogy jó-e az önéletrajzod? Nehezen tudod megítélni, hogy az egyes álláshirdetések a számodra megfelelő munkafeladatot, munkakörnyezetet kínálják-e? Meg tudod mutatni erősséged, hasznosságod írásban, szóba, tesztben?


Ha bizonytalan vagy abban, hogy milyen képet mutatsz magadról az álláskeresésed során érdemes igénybe venned ezt a szolgáltatást.

Mit nyújthat számodra az álláskeresés
és álláskeresési portfólió kialakításának lehetősége?

  • támogatja, illetve igény esetén ki is alakítja a céljaidhoz, szempontjaidhoz
  • igazított portfólió (önéletrajz, motivációs levél, online felületeid) kialakítását
  • segít felkészülni az állás megszerzéséhez kapcsolódó megmérettetésekre (interjúk, tesztek)
  • mindez szükség és igény esetén segítő, személyre szabott, önismeretet fejlesztő, visszajelzést adó tesztcsomaggal is kiegészíthető

A személyes konzultációk száma – igényeidtől függően – jellemzően 4 alkalmat jelentenek,
melyből az első 2 konzultációt össze szoktuk vonni.