Létezik mesterkulcs a karrier problémádra

karrier tanácsadás

Jelen karrierhelyzetünk kisebb és nagyobb döntésünk, kihasznált és kihasználatlan lehetőségeink "következménye".

 

Meg van bennünk a vágy, az elképzelés, hogy mit szeretnénk dolgozni, elérni az életben. Mindannyian küzdünk azért, hogy szakmai életutunk gördülékenyebben, a vágyunknak megfelelően alakuljon.

 

Lehet, hogy - korábbi döntéseink következtében - nem a megfelelő munkakörben, pozícióban, vagy éppen nem a megfelelő munkahelyen vagy. Lehet, hogy úgy érzed, hogy a vágyaidért nem tudsz eleget dolgozni, a munkaerő-piac, a munkahelyed, a vezetőd, vagy egyes munkatársaid szólnak mindig közbe, így összességében nem mennek jól a dolgaid. Az is lehet, hogy a vágyott elképzelés eléréséhez még tanulnod, fejlődnöd szükséges, mert hátrányokkal, kompetenciahiányokkal küzdesz, melyek megakadályoznak vágyaid elérésében, de meg van benned a vágy, az ambíció a fejlődésre.

Nem kell, hogy tehetetlennek, frusztráltnak érzed magad, mert minden karrier problémára létezik mesterkulcs. Kellő energia befektetéssel és türelemmel az elképzelésed és a kompetenciáid összhangba hozhatóak a munkaerő-piac lehetőségeivel.

Akár szakmai életpályádban, akár karrieredben, akár a szervezeti pozíciódban igényelsz nagyobb rálátást a lehetőségeidre, fordulj bizalommal hozzám.