PSZICHOLÓGUS

Vannak jó és nehéz napjaink. Pszichológusra akkor van szükség, ha a rossz napok rendszeressé válnak, vagy mindig ugyan azon téma körül koncentárlódnak.

Ha a mindennapi stresszhelyzetek, a munkahelyi konfliktusok, családon belüli nézeteltérések és veszekedések tartós haragot, frusztrációt és negatív érzéseket válthatnak ki belőled, az az élet minden területén érezteti hatását.
Ha azt tapasztalod, hogy nem tudsz továbblépni egy számodra kellemetlen, nehéz helyzetből, újra és újra ugyanazokat a hibákat követed el vagy ugyanazok a problémák kísérnek.  Tartósan tanácstalannak, tehetetlennek érzed magad.
Ha váratlan krízis (baleset, betegség, haláleset, munka elvesztése, válás stb.) következtében nehezen állsz talpra, nehezen találod meg újra az egyensúlyt.
Ha huzamosabban áll fenn a rossz kedélyállapotod, energiátlanságod, esetleg kellemetlen testi tünetek is jelentkeznek (amelyek hátterében az orvosi vizsgálatok nem mutatnak ki fizikális eltérést).

Ha ezeket tapasztalod, akkor mélyebbre kell ásnod ahhoz, hogy túljuss ezen. Külső segítséget, hatékony támogatást, értő figyelmet kaphatsz.

TANÁCSADÓ

Tanácsadóként szakmai és szakértői tanáccsal segítek azokban a szakmai területekben, melyek bizonytalan vagy. Ennek fő fókusza az álláskeresés és a karrierépítés.

FEJLESZTŐ

Van, hogy valaki, vagy valami miatt jobb emberek akarunk lenni. Sikeresebbek, eredményesebbek a munkában, boldogabbak a magánéletben.

PSZICHOLÓGUS

Vannak jó és nehéz napjaink. Pszichológusra akkor van szükség, ha a rossz napok rendszeressé válnak, vagy mindig ugyan azon téma körül koncentárlódnak.

Segítek a munkával, életvezetéssel kapcsolatos problémákban.

Hívj bizalommal!