FEJLESZTŐ

Van, hogy valaki, vagy valami miatt jobb emberek akarunk lenni. Sikeresebbek, eredményesebbek a munkában, boldogabbak a magánéletben.

Mindez akkor lehet a miénk, ha képben vagyunk magunkkal, önismeretünk a helyén van. Tisztában vagyunk tulajdonságainkkal, képességeinkkel, szándékainkkal, érzelmeinkkel, gondolatainkkal és mindezek együttes működésével.Kellően őszinték vagyunk önmagunkhoz, akkor is, ha ez fájdalommal jár.

Fejlődésünkhöz az önismeret a kiinduló alap.
A körülmények, a hatások befolyásolnak bennünket, változtatnak rajtunk. A tudatos fejlődéshez azonban nekünk kell tudnunk megfogalmazni a célunkat, azt, hogy hova kívánunk eljutni, mire akarunk alkalmassá válni, azaz miben is kell fejlődnünk tulajdonképpen.
Egy fejlesztő szakemberként tudok segíteni az önismeret kialakításában, a cél kidolgozásában is, de fő feladatom a célhoz vezető út felépítésében és a megvalósítás során a "kísérésben" van.

TANÁCSADÓ

Tanácsadóként szakmai és szakértői tanáccsal segítek azokban a szakmai területekben, melyek bizonytalan vagy. Ennek fő fókusza az álláskeresés és a karrierépítés.

FEJLESZTŐ

Van, hogy valaki, vagy valami miatt jobb emberek akarunk lenni. Sikeresebbek, eredményesebbek a munkában, boldogabbak a magánéletben.

PSZICHOLÓGUS

Vannak jó és nehéz napjaink. Pszichológusra akkor van szükség, ha a rossz napok rendszeressé válnak, vagy mindig ugyan azon téma körül koncentárlódnak.

Segítek a munkával, életvezetéssel kapcsolatos problémákban.

Hívj bizalommal!