TANÁCSADÓ

Tanácsadóként szakmai és szakértői tanáccsal segítek azokban a szakmai területekben, melyek bizonytalan vagy. Ennek fő fókusza az álláskeresés és a karrierépítés.

Munkahelyváltásunk, karrierünk építése során sokszor kerülünk olyan élethelyzetbe, amikor körvonalakban, vagy akár konkrétan is megvan a célunk, csupán az oda vezető útban vagyunk bizonytalanok.  
Ahhoz hogy biztosabb lehess a dolgodba, neked tanácsadásra, azaz eszközre és megfelelő módszertanra van szükséged a siker érdekében.

Ennek első lépése az, hogy feltárd erősségeidet, kompetenciáidat melyre alapozhatsz, melyeket munkasikereidből, legjobb élményeidből tárhatók fel.
Ha megvan a cél, a terület akkor a legmegfelelőbb ajánlat érdekében célirányosan fel kell deríteni a munkaerőpiaci lehetőségeket. Nem vagyunk kompatibilisek bármilyen szervezettel, azt a munkahelyet, vállalatot kell megtalálni számodra, ami a személyiségedhez, az értékrendedhez illeszkedik.
Cél, hogy ne csak te vágyd az új vállalatnál azt az állást, a cél az, hogy a cég, a vezetők is vágyják azt, hogy ott dolgozz. Ehhez fel szükséges építeni a te személyes márkád.
A személyes márka megjelenési formái az életrajzod (mester önéletrajz és szervezeti változatai), az elektronikus ujjlenyomataid (Facebook, LinkedIn) és az interjú, illetve később a beilleszkedési folyamat során mutatott személyes jelenléted.

Lehet jól csinálni, hát csináljuk.

TANÁCSADÓ

Tanácsadóként szakmai és szakértői tanáccsal segítek azokban a szakmai területekben, melyek bizonytalan vagy. Ennek fő fókusza az álláskeresés és a karrierépítés.

FEJLESZTŐ

Van, hogy valaki, vagy valami miatt jobb emberek akarunk lenni. Sikeresebbek, eredményesebbek a munkában, boldogabbak a magánéletben.

PSZICHOLÓGUS

Vannak jó és nehéz napjaink. Pszichológusra akkor van szükség, ha a rossz napok rendszeressé válnak, vagy mindig ugyan azon téma körül koncentárlódnak.

Segítek a munkával, életvezetéssel kapcsolatos problémákban.

Hívj bizalommal!