Fejlesztő

Jobb emberek akarunk lenni. Sikeresebbek, eredményesebbek a munkában, boldogabbak a magánéletben. Fejlődnünk kell(ene)…

Mindez akkor lehet a miénk, ha képben vagyunk magunkkal, önismeretünk a helyén van. Tisztában vagyunk tulajdonságainkkal, képességeinkkel, szándékainkkal, érzelmeinkkel, gondolatainkkal és mindezek együttes működésével. Kellően őszinték vagyunk önmagunkhoz, akkor is, ha ez fájdalommal jár. Fejlődésünkhöz az önismeret a kiinduló alap.

A körülmények, a hatások befolyásolnak bennünket, változtatnak rajtunk. A tudatos fejlődéshez azonban nekünk kell tudnunk megfogalmazni a célunkat, azt, hogy hova kívánunk eljutni, mire akarunk alkalmassá válni, azaz miben is kell fejlődnünk tulajdonképpen. 

Egy fejlesztő szakember tud segíteni az önismeret kialakításában, a cél kidolgozásában is, de fő feladata a célhoz vezető út felépítésében és a megvalósítás során a kísérésedben van. 

Fejlesztőként módszertani és pszichológiai eszközöket felhasználva segítek abban, hogy hatékony gyakorlati módszereket, kompetenciákat sajátíthass el.

A fejlesztés, a fejlődés lényege, hogy (elsősorban önmagad számára) pozitív változást hoz az életedbe.

Van, hogy nem csupán a megfelelő módszerre van szükségünk. Van, hogy fejlődnünk is kell a célunk érdekében hiszen a legtöbb terület, úgy a munka is folyamatos fejlődést kíván meg az embertől. 

Iskoláink, munkahelyünk, munkaköreink számtalan döntésünk eredménye. Bár igyekszünk, tudhatjuk, hogy azért nem minden döntésünk volt megfelelő életünk során. 

A fejlődésünket inspirálhatja karrierünk elakadása, korábbi nem megfelelő pályadöntésünk módosítása, új pozíciónk vagy vezetővé válásunk adta kihívások kezelése.

A munkaerőpiac változik, fejlődik. Nekünk attól függően, hogy milyen területen is dolgozunk, együtt kell fejlődnünk vele. Hiszek abban, hogy a fejlődés lehetősége mindenkiben ott van.

Felveszem a kapcsolatot