Pszichológia

A pszichológusként feladatom gondozni és enyhíteni a fájdalmat, segíteni megoldást keresni lelki, testi vagy szociális problémáidra.

A lelkünket gyötrő fájdalom sok helyről jöhet, aktiválhatja egy aktuális helyzet, a környezetünk, a családunk, a munkahelyünk és sokféle képen nyilvánulhat meg. Ilyenkor az ember tanácstalanságot, kétségbeesést, megoldhatatlannak tűnő problémát, magányt, kiszolgáltatottságot vagy depresszióra utaló jeleket tapasztal magán.

Még manapság is él egy olyan téves elképzelés, hogy ciki pszichológushoz menni, és aki odamegy, az biztosan hülye. Sokan azt sem tudják, milyen esetben érdemes szakember segítségét kérni, emellett sokszor elképzelésük sincs arról, hogy mi történik ott.

A közös munka során feladatunk feltárni a lelki megnyilvánulásaid sajátosságait, a lelki jelenségek kiváltó okait, közösen megvizsgálni ezeknek a jelenségeknek lefolyását és törvényszerűségeit, hatásait a cselekvéseidre.
A folyamatban megvizsgáljuk és átbeszéljük a folyamatban kialakuló fejlődést, illetve a társas helyzetben lezajló történések hatásmechanizmusát, kiépítjük énhatáraidat.

Ha érzed a lelkedben gyötrő fájdalmat, lépj. Ne maradj le a jó életről.

Felveszem a kapcsolatot